PROJECTEN

UITEENLOPENDE PROJECTEN

HELDERE
AFSPRAKEN

TOTAALPLAATJE

GARANTIE

STALEN PUI

Op deze foto’s ziet u een stalen pui en een bijpassend raampje dat wij geproduceerd en gemonteerd hebben in een prachtig eiken tuinhuis in Barneveld.

KRATTEN GLIJBAAN

In de Ierse pub Mick O’Connells in Utrecht hebben we een roestvrijstalen glijbaan voor kratten en fusten geïnstalleerd voor de bevoorrading van de bierkelder.

INRICHTING WINKELCENTRUM

In winkelcentrum Kerkelanden, Hilversum, hebben we deze winkelpui geïnstalleerd. Op 7 september 2017 ontving het winkelcentrum de NRW Award.

PORTAAL IN WOONHUIS

Stalen portaal door ons geplaatst in een woonhuis voor meer licht en ruimte. In opdracht van JVW-bouw. Ook interesse? Wij staan klaar om te helpen!

Tuinpoort op maat

TUINPOORT

Op maat gemaakte stalen tuinpoort: privacy, kwaliteit, veiligheid en stijl in één!
Op maat gemaakt door ervaren vakmensen!

BBQ op maat

BBQ

Compacte barbecue als relatiegeschenk voor van Meeuwen industries. Op maat in hun blauwe huisstijl. Laat ons ook uw BBQ ontwerpen!

RECLAMEBORDEN

Nieuwe reclameborden voor World Food Center, geproduceerd en geplaatst door Vlastech.
Efficiëntie en precisie vanuit onze eigen werkplaats!

RVS KEUKENBLAD

Kies voor duurzaamheid en stijl met op maat gemaakte RVS keukenbladen.
Onze ervaren vakmensen garanderen tijdloze kwaliteit en hygiëne in uw eigen keuken!

ROZENBOOG

Met onze expertise creëren we op maat gemaakte stalen rozenbogen voor prachtige tuinpaden. Ontwerp, constructie en uitvoering: wij zorgen voor een uniek resultaat!

SCHOORSTEENKAP

Onze getoogde schoorsteenkap: ontwerp, productie en montage met opties voor maatwerk. Van ornamenten tot krulpoten, alles is mogelijk!

STALEN PUI

Stalen pui en raam met duurzame zwarte poedercoating. Maatwerkoplossingen voor puien en ramen, inclusief vakkundige montage!

BBQ

Samen realiseren we uw droom-BBQ. Uw ideeën, onze expertise. Contacteer ons voor een zomer vol smaak en onvergetelijke momenten in uw tuin!

HAARDREK EN ASLADE IN BUITENHAARD

Nieuwe stalen stookrooster en uitneembare aslade voor buitenhaarden. Maatwerkproductie en montage. Wij realiseren uw ideale haardaccessoires!

SERIE WERK: VERSTELBARE ROLTAFELS

Efficiënte roltafels geproduceerd met robotlassen. Ideaal voor werkplaatsen.
Snelheid en constante kwaliteit gegarandeerd!

BOEKENKAST MET BUREAU EN KRUKJE

Stalen boekenkast met bureau en kruk. Op maat gemaakt voor een penthouse. RVS en notenhout, een echte eyecatcher! Ook uw project op maat beschikbaar.

HEK BOVENVERDIEPING

Stalen stookrooster en uitneembare aslade voor buitenhaard. Maatwerkproductie en montage. Ook complete haarden op maat beschikbaar.

HOUTKACHEL

Op maat gemaakt bureau met rustieke uitstraling door metalen onderstel en houten blad. Van ontwerp tot montage, volledig naar wens!

STALEN DEUR

Stalen deur voor een krachtige uitstraling.
Geschikt voor moderne en authentieke interieurs. Wij realiseren uw stalen deur op maat!

CONSTRUCTIEWERK

Maatwerk staalconstructies: ontwerp, productie, montage.
Korte communicatielijnen en topkwaliteit. Wij helpen u met uw project!

ALU LOUVRE VERANDA

Prachtige alu veranda met vaste louvres in Torrevieja, Spanje! Zonwerend ontwerp, productie en montage op locatie. Wij maken uw ideale zonwering!

TERRAS OVERKAPPING

Schitterende 9 meter brede aluminium terrasoverkapping in Vleuten! Deels overdekt, met garage dak integratie. Maatwerk ontwerp en montage!