Engineering

Dit is waar het allemaal begint; het uitwerken van een idee. Uw idee. Van het ontwerp tot de technische uitvoering, wij helpen u er graag bij!

Idee laten uitwerken

Eerst kijken we naar de technische en economische haalbaarheid van een idee of voorstel tot verbetering. Vervolgens gaan we dit met uw goedkeuring en in nauw overleg uitwerken tot een realistisch voorstel. Zodoende maken we een 3D tekening om het te visualiseren.

Producttekening

Uw idee is nu bijna tastbaar. Iedereen kan in ieder geval een voorstelling maken van wat er gemaakt kan/gaat worden. Mechanische, elektrische en CE-technische aspecten worden hierin meegenomen en vertegenwoordigd.

Bruikbare handleiding

Wij realiseren uw gevisualiseerde idee met liefde, maar kunnen u – indien gewenst – ook voorzien van een gebruiksvriendelijke handleiding. Daarmee kunt u eenvoudig zelf aan de slag. Of dit mogelijk en relevant is hangt natuurlijk af van het gewenste product.

Heeft u specifieke wensen of eisen voor een project/product? Wij geven u graag advies! Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Een greep uit onze projecten: