Onderhoud & Restauratie

Onderhoud verlengt de levensduur van een product, constructie of machine. Indien van toepassing en gewenst kunnen we een op maat gemaakt onderhoudscontract verzorgen.

Extra service

Of u gebruik wilt maken van deze service is helemaal aan u. Het contract dat wij aanbieden is per klant en product verschillend. Het kan gaan om een volledig onderhoudscontract, maar ook om gedeelten hiervan. Wij bieden ook correctief onderhoud aan.

Machines en bedrijfsonderkomen

Als het gaat om onderhoud aan machines, kunnen we stilstand zoveel mogelijk reduceren. Onderhoud aan uw bedrijfsonderkomen is ook iets wat wij voor u kunnen verzorgen. Hierin is veel bespreekbaar, want door onze ervaring bevinden we ons op bekend terrein.

Producten restaureren

Tot slot kunnen wij u ook adviseren in en helpen bij het restaureren van bepaalde producten. Denk hierbij aan doorroestte ramen in stallen bijvoorbeeld. Het is vaak nodig om sterk aangeroest delen te verwijderen en vervangen door nieuwe delen. Als gevolg is uw product weer als nieuw.
Heeft u specifieke wensen of eisen voor een project/product? Wij geven u graag advies! Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Een greep uit onze projecten: